
Салат із буряка з ананасом і волоськими горіхами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
500 г.
Iberica Pieces Pineapple in Syrup 565g
3 шт.
Walnut
30 г.
KhMZ Sour Cream 20%
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Буряк промити і щільно загорнути у фольгу. Далі покласти буряк на деко, яке поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати протягом 1-1,5 години.
02
Потім вийняти буряк, розгорнути з фольги і остудити.
03
Після того, як буряк охолоне, натерти його на дрібній тертці до однорідного стану (практично пюре).
04
Ананаси, якщо вони кільцями, порізати кубиками.
05
Волоські горіхи подрібнити в блендері або дрібно нарізати ножем.
06
У миску покласти пюре з буряка, висипати терті горіхи і ананаси, посолити за смаком і заправити салат сметаною. Все ретельно перемішати.
07
Потім розкласти в порційні салатники і охолодити в холодильнику. Подавати салат з буряка можна прикрасивши шматочком ананаса.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)