
Теплий сирний сендвіч з печінкою
Ви – любитель ситних сніданків і апетитних перекусів? Тоді приготуйте теплий сирний сендвіч з печінкою. Сендвічі – англійські бутерброди, що складаються з двох скибочок хліба (найчастіше використовуються булочки) з багатою начинкою між ними. Якщо Ви обожнюєте сир, то такий спосіб підкріпитися, безсумнівно, доведеться Вам до душі. Адже у сендвічі використовується три сорти сиру. Гурмани оцінять. Замість сиру едам можна використовувати голландський. Нижню частину бутерброду, де знаходиться безпосередньо відварна печінка і сир, можна розігріти не тільки в мікрохвильовці, але й на грилі або в духовці. Відмінний варіант для пікніка.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Yeast-free Rye Bread 300g
60 г.
Saint Andre Creme Cheese 200g
30 г.
ZvenyHora Edam Cheese 50%
15 г.
Armando Cheddar Cheese
20 г.
Beef Liver
50 г.
Pink Tomato in Packing
1 шт.
Iceberg Lettuce
за смаком
Preparation steps
01
Печінку відварити до готовності. Розрізати вздовж навпіл.
02
Верхній шматок хліба змастити вершковим сиром, на сир викласти тонко нарізаний помідор, а на помідор листя салату.
03
На нижній шматок хліба викласти чеддер, на нього печінку, а на печінку сир едам. Нижній шматок хліба покласти в мікрохвильовку на 1 хвилину.
04
Після, витягнути з мікрохвильовки хліб, з'єднати обидва шматки разом. Подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)