
Суп по-ризьки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cod
1000 г.
Carrots
1 шт.
Parsley Root
1 шт.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Packed Potatoes
10 шт.
Barley Groats
3 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 г.
Akvulya Still Water 2l
1500 - 2000 мл.
Homemade Butter
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Kopcheni Spetsiyi Chilli Pepper 20g
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Рибу відварити в підсоленій воді з коренем петрушки до готовності, бульйон процідити.
02
Коли проціджений відвар закипить, влити гаряче молоко і всипати крупу. Через 15-20 хвилин покласти в суп нарізану на половинки картоплю і варити до готовності.
03
Додати вершкове масло, обсмажені на олії цибулю і моркву. Посолити, додати спеції і довести до кипіння. Перед подачею в кожну порцію покласти шматочок відвареної риби.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)