Стручкова квасоля по-мексиканськи - Image

Стручкова квасоля по-мексиканськи

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Якщо ви невеликий фанат квасолі, то це дуже дарма. Адже цей продукт дуже корисний (якщо брати в молодому вигляді). На початку як їжу вживали тільки зерна цього продукту. Ними були італійці. Але з часом вже французи вивели особливий сорт квасолі з ніжним стручком. І назвали її на свою честь - французька квасоля. Вона містить дуже велику кількість вітаміну С (як не дивно), мінерали та клітковину. Поєднання клітковини, магнію та фолієвої кислоти в квасолі скорочує ризик інфаркту. Якщо правильно і добре приготувати цей вид бобових, то ви отримаєте дуже смачну і легку страву. Подавати можна як самостійну, так і в якості закуски.

Ingredients

Стручкова квасоля

300 г.

Олія

2 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Яйця

3 шт.

Тертий твердий сир

50 г.

Цедра лимона

за смаком

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Зварити квасолю (5-6 хвилин). Готову квасолю відкинути на друшляк і промити під холодною проточною водою і дати стекти.

02

Цибулю нарізати півкільцями. У сковороді розігріти олію. На невеликому вогні обсмажити цибулю 3-4 хвилини. В окремому посуді збити яйця, додати сіль і перець. Сир натерти на тертці.

03

Яйця додати до цибулі. Потім відразу ж додати квасолю до цибулі і яєць. Все добре перемішати. Тушкувати 1-2 хвилини. Додати сир, перемішати, вимкнути вогонь, накрити кришкою і дати страві настоятися пару хвилин. Перед подачею посипати цедрою лимона.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min

Стручкова квасоля по-мексиканськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua