
Шоколадна піца
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
50 мл
7 Flour 1kg
1 кг
Salt Egypt
30 г
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
11 шт.
Homemade Butter
900 г
Aromiks Cocoa Powder 100g
170 г
Selianski Ultrapasteriuzed Cream 20% 500g
200 мл
Maxim's Dark Chocolate 39g
400 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г
Banana
3 шт.
Preparation steps
01
З води, борошна, пекарських дріжджів, солі, частини цукру (90 г), яєць, частини масла (700 г) і третини какао-порошку приготувати тісто. Для цього потрібно змішати борошно з яйцями, цукром, сіллю і дріжджами. Далі необхідно вимісити міксером і додати вершкове масло. Продовжувати збивати, поки тісто не почне відділятися від стінок посудини і не стане гладким і еластичним, але у той же час щільним і міцним. Наприкінці ввести яєчні жовтки.
02
Залишити тісто на півтори години.
03
Розкачати це тісто як для піци і дати підійти на деку.
04
Посипати тісто цукром, какао-порошком і невеликими шматочками масла. Випікати в духовці при 170 ̊С протягом приблизно 25-30 хвилин.
05
Напіввипечений виріб збризнути вершками. Як тільки суміш почне танути, посипати піцу подрібненим шоколадом. Знову поставити в піч і випікати 1 хвилину.
06
Прикрасити нарізаними бананами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)