Сендвіч з баклажанами - Image

Сендвіч з баклажанами

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Навряд чи граф Сандвічський, в голові у якого в далекому XVIII столітті народилася ідея приготування сендвічів, міг би собі уявити, що його кулінарне творіння стрімко увійде в наше сучасне життя і стане користуватися не меншою популярністю, ніж бутерброди. Вашій увазі прекрасний варіант смачного й корисного овочевого сніданку, ланча або просто ситного перекусу, який можна взяти з собою – сендвіч з баклажанами. Щедра, соковита начинка із солодких томатів, перців, баклажанів і злегка солоноватого англійського сиру, що зручно розташовується між двома скибочками свіжоспеченого багета нікого не залишить байдужим. Родзинка сендвіча – пряні італійські спеції, що створюють божественний аромат.

Ingredients

Оливкова олія

40 мл

Оцет бальзамічний

20 мл

Часник

1 зуб.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Баклажан

1 шт.

Перець солодкий

40 г

Цибуля

60 г

Багет

1 шт.

Сир чедер

160 г

Помідор

1 шт.

Салат

40 г

Базилік

40 г

Італійські трави

5 г

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 200 градусів

02

У невеликій мисці змішайте разом інгредієнти для соусу (оливкова олія, оцет, часник, сіль, спеції, перець) і відкладіть в сторону.

03

Поріжте на скибочки баклажани і викладіть на деко, зверху шарами покласти перець і цибулю, залити заготовленим соусом, залишивши 1 столову ложку. Запікати протягом 30 хвилин.

04

Розріжте багет навпіл, змастіть кожну частину соусом. На нижній шар по довжині рівномірно викласти зелень, баклажани з цибулею і перцем. Потім викласти сир, помідори і листя базиліка, накрийте другою половиною багета.

05

При бажанні можна підсмажити багет перед тим як викладати начинку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Сендвіч з баклажанами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua