
Сендвіч з баклажанами
Навряд чи граф Сандвічський, в голові у якого в далекому XVIII столітті народилася ідея приготування сендвічів, міг би собі уявити, що його кулінарне творіння стрімко увійде в наше сучасне життя і стане користуватися не меншою популярністю, ніж бутерброди. Вашій увазі прекрасний варіант смачного й корисного овочевого сніданку, ланча або просто ситного перекусу, який можна взяти з собою – сендвіч з баклажанами. Щедра, соковита начинка із солодких томатів, перців, баклажанів і злегка солоноватого англійського сиру, що зручно розташовується між двома скибочками свіжоспеченого багета нікого не залишить байдужим. Родзинка сендвіча – пряні італійські спеції, що створюють божественний аромат.
Ingredients
Оливкова олія
40 мл
Оцет бальзамічний
20 мл
Часник
1 зуб.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Баклажан
1 шт.
Перець солодкий
40 г
Цибуля
60 г
Багет
1 шт.
Сир чедер
160 г
Помідор
1 шт.
Салат
40 г
Базилік
40 г
Італійські трави
5 г
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200 градусів
02
У невеликій мисці змішайте разом інгредієнти для соусу (оливкова олія, оцет, часник, сіль, спеції, перець) і відкладіть в сторону.
03
Поріжте на скибочки баклажани і викладіть на деко, зверху шарами покласти перець і цибулю, залити заготовленим соусом, залишивши 1 столову ложку. Запікати протягом 30 хвилин.
04
Розріжте багет навпіл, змастіть кожну частину соусом. На нижній шар по довжині рівномірно викласти зелень, баклажани з цибулею і перцем. Потім викласти сир, помідори і листя базиліка, накрийте другою половиною багета.
05
При бажанні можна підсмажити багет перед тим як викладати начинку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores