
Салат з куркою, ананасом та сухариками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
300 г
Iberica Pieces Pineapple in Syrup 565g
200 г
Wheat Half Loaf
100 г
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
200 г
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе нарізати невеликими кубиками. У сковороді розігріти олію і підсмажити в ньому філе до готовності. Дістати з допомогою шумівки, щоб видалити зайвий жир і остудити.
02
Батон нарізати однаковими невеликими кубиками і обсмажити їх у тій же рослинній олії, де смажилося куряче філе, до золотистого кольору.
03
З ананасів злити сироп і також нарізати їх невеликими кубиками.
04
Сир натерти на дрібній терці.
05
Безпосередньо перед подачею з'єднати всі компоненти салату, посолити, поперчити і заправити майонезом за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)