
Пахлава "1000 і 1 ніч"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
500 г.
Walnut
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
270 г.
Akvulya Still Water 2l
130 мл.
Homemade Butter
80 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
3 мл.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Preparation steps
01
У невелику посудину налити 130 мл. води і розчинити 1 склянку цукру. Довести сироп до кипіння і додати лимонний сік. Кип'ятити п'ять хвилин.
02
Узяти листкове тісто і розділити на дві половини. Сформувати два прямокутники і покласти один у спеціальну форму для випічки. Форму слід змастити вершковим маслом.
03
Горіхи дрібно посікти і посипати разом із цукром і корицею тісто. Потім покласти зверху другий пласт і акуратно притиснути його. Пахлаву змастити вершковим маслом і накреслити ножем ромби.
04
Розігріти духовку до 180°C і випікати пахлаву 20 хвилин, а потім ще 15 хвилин вже при температурі 200°С. Готову пахлаву полити сиропом і розрізати ромбами по намічених лініях.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)