
Кавказька аджика
Кавказ славиться своєю пряною, смачною і неймовірно гострою кухнею. Кавказ іноді асоціюється з горами і гарячими, спекотними джигітами. Представляємо вашій увазі рецепт кавказької аджики. Саме кавказької, такої ж гарячої і гострої, як ці люди, що населяють територію Кавказу. Смак аджики своєю гостротою підриває кров і змушує її кипіти від бурхливих пристрастей. Завжди можна провести аналогію між звичками людей і їх кулінарними вподобаннями. Кавказька аджика - це смак гарячої крові, крутої кавказької вдачі, брутальності, гостроти і спекотності цих самобутніх народів, суворих звичаїв і моралі. Якщо ви любите гострі продукти вам точно варто приготувати цю аджику. Вона прекрасно підходить до м'яса.
Ingredients
Перець гострий
700 г.
Перець солодкий
4 шт.
Часник
4 шт.
Сіль
2,5 ч. л.
Томатна паста
2 ч. л.
Олія соняшникова
2 ч. л.
Оцет
2 ч. л.
Зелень
за смаком
Прянощі
за смаком
Preparation steps
01
Гострий перець розрізати уздовж, видалити насіння.
02
Гострий перець із солодким прокрутити на м'ясорубці, додати томатну пасту, соняшникову олію, оцет. Поставити каструлю з сумішшю на вогонь, довести до кипіння, дати охолонути. Додати дрібно нарізану зелень і часник. Перекрутити. Додати сіль.
03
Зберігати готову аджику в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores