
Італійський суп з беконом, овочами і шавлією
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Bacon
50 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Parsley 70g
1 пучок
Sage in pot
за смаком
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
2 шт.
Carrots
1 шт.
Packed Potatoes
4 шт.
Zucchini
100 г.
Shredded Young White Cabbage
200 г.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Homemade Butter
2 ст.л.
Meat broth Big spoon 10g
1 л.
Steamed Rice
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Бекон нарізати соломкою. Картоплю та цукіні очистити і нарізати кубиками. Подрібнити моркву, цибулю і селеру.
02
Обсмажити овочі разом із беконом у вершковому маслі в каструлі, залити гарячим бульйоном, додати в каструлю картоплю з кабачками, а також промитий рис. Тушкувати протягом 10 хвилин.
03
Нашаткувати капусту, додати в суп. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, додати в суп. Посолити і поперчити за смаком. Додати шавлію, варити до готовності, протягом 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)