
Індійські коржики наан
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
400 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
1 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
2, 5 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
130 мл
Homemade Butter
1 ч. л.
Preparation steps
01
У теплій воді потрібно розчинити дріжджі і цукор. Залишити на декілька хвилин, щоб вони почали діяти.
02
Тим часом потрібно змішати всі інгредієнти, що залишилися. Сіль потрібно розчинити в йогурті або сметані і додати до борошна - добре перемішати, тісто має стати однорідним.
03
Потім тісто потрібно накрити серветкою і поставити в тепле місце, щоб воно підійшло.
04
Також, що важливо в приготуванні цієї страви - це спосіб випікання, тому що в оригіналі коржі наан випікають у спеціальній печі - тандур. Тому коржі краще випікати в дуже розігрітій духовці.
05
Коли тісто підійде, його потрібно розрівняти і розділити на 6 частин. Далі, кожен шматочок потрібно злегка обваляти в борошні, щоб вони не прилипали до рук.
06
Далі шматочки потрібно розкачати в пласти завтовшки 0,5 см. Потім розкатані коржі викласти на деко на 5-10 хвилин при температурі 225°С або на розпечену сковороду на 3-5 хвилин.
07
Коржі моментально змінюються, стають дуже апетитними з хрусткою скоринкою.
08
Готові коржики зверху намастити маслом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)