
Хліб з бананом
Чи пробували Ви банановий хліб? Ні? Тоді саме час приготувати цей ароматний хлібець. Banana bread більше схожий на пиріг: він солодкий, десертний, з бананом і горішками. Банани краще взяти дуже стиглі, з коричневими цятками на шкірці. Заодно утілізіруєте непридатний в їжу фрукт. Вони будуть легко розминатися і змішаються з тістом до однорідної маси. Розминати банани можна виделкою або за допомогою блендера. В останньому випадку тісто буде більш рідким. Після духовки дати хлібу дійти на столі. Якщо наріжете його гарячим, Вам може здатися, що він недопечений. Насправді це не так: хліб повинен бути злегка вологим всередині.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Viliya Durum Wheat Flour 1kg
225 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Homemade Butter
75 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Walnut
50 г.
SantaVita Dried Bananas 100g
4 шт.
Preparation steps
01
Збити вершкове масло з цукром, додати яйця і продовжувати збивати. Додати розпушувач. Просіяти туди борошно, замісити тісто.
02
Додати пюре з бананів і подрібнені горіхи. Ретельно перемішати.
03
З отриманого тiста сформувати комок у формі батона і викласти на деко з папером для випікання (або у форму для хліба).
04
Випікати в духовці протягом приблизно 50 хвилин при температурі 180°C. Охолодити і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)