
Грибний холодник
Ingredients for the recipe
Ingredients
Parsley 70g
50 г.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
400 г.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
30 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Ovostar Food Boiled Peeled Chicken Eggs in Brine 2.44kg 50pcs
1 шт.
Auchan Green Onions Bundle 75g
10 г.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Food Studio Chicken Broth 500ml
150 - 200 мл.
Dill 70g
50 г.
Preparation steps
01
Білі гриби (або шампіньйони) відварити до готовності в підсоленій воді. Після гриби вийняти і нарізати кубиками. Відвар не виливати.
02
Куряче філе відварити до готовності в підсоленій воді разом із коренем селери і коренем петрушки. Після курку нарізати кубиками. Бульйон відставити.
03
Зелень петрушки, кропу і цибулю дрібно посікти, стебло селери нарізати кубиками. Всю зелень підсолити, щоб вона пустила сік.
04
Огірок нарізати кубиками. Змішати всі інгредієнти і залити грибним бульйоном. Додати трохи курячого бульйону.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)