Егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи - Image

Егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У кожної народності є свій фірмовий рецепт приготування яєць. І кожен називає по-своєму страви зі збитими яйцями. Сьогодні ми навчимо вас готувати егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи. Це дуже смачна страва. Кабачки роблять яйця дуже ніжними і м'якими. Омлет можна приготувати в якості легкого ланчу, вечері або сніданку. Адже приготувавши страву егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи, ви отримаєте не тільки смачний і поживний сніданок, а й ще дуже корисний. Так як кабачки володіють великою кількістю корисних речовин і вітамінів, а в яйцях міститься дуже велика кількість білка. Подавати страву можна з салатом або з овочами. Приємного апетиту!

Ingredients

Олія оливкова

4 ст. л.

Цибуля

2 шт.

Кабачок

1 шт.

Яйця

4 шт.

Молоко

4 ст. л.

Часник

2 зуб.

Петрушка (або кінза)

4 ст. л.

Кріп

2 ст. л.

Preparation steps

01

Цибулю нарізати тоненькими кільцями і помішуючи, обсмажити на сковороді. Додати часник і продовжити смажити до моменту, поки цибуля не стане золотавого кольору.

02

Потім збити яйця з молоком, додати дрібно порізані трави і готову цибулю.

03

Кабачок нарізати скибочками й обсмажити. Коли кабачок буде готовий додати його в яєчну суміш.

04

Влити олію в сковорідку. Потім влити в сковорідку яєчну суміш з кабачком. Потрібно рівномірно розподілити кабачки.

05

Омлет буде готовий приблизно через 8-10 хвилин.

06

Розігріти гриль. Поставити сковорідку під гриль і готувати омлет до загустіння.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min

Егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua