
Дорада на помідорах із картоплею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Packed Gutted Dorado 200-300g
2 шт.
Pink Tomato in Packing
300 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Garlic
2 шт.
Zelenenka Rosemary 50g
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
5 ст. л.
Parsley 70g
1 пучок
Preparation steps
01
Часник очистити і нарізати кружечками. Цибулю очистити і нарізати півкільцями. Розігріти сковороду з оливковою олією, додати на сковороду цибулю з часником, протушкувати.
02
Зробити на помідорах надрізи, опустити в окріп на 2 хвилини, після злити воду і зняти з помідорів шкірку. Помідори нарізати півкільцями. Додати їх на сковороду до цибулі і часнику. Додати за смаком сіль і перець, тушкувати суміш до готовності.
03
На деко викласти суміш зі сковороди, зверху викласти рибу, яку необхідно попередньо посолити і поперчити, а також скропити оливковою олією. Всередину риби покласти гілочку розмарину.
04
Картоплю промити, очистити від шкірки, нарізати кільцями. Викласти в деко навколо риби. Поставити в попередньо розігріту до 200°C духовку на 15 хвилин, після перевернути рибу на іншу сторону, готувати ще 15 хвилин, після переключити духовку в режим гриль, випікати до готовності. При подачі посипати зверху посіченою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)