
Дельфійський швидкий суп
Рецепт дельфійського швидкого супу зацікавить насамперед тих, хто вирішив схуднути або просто перейти на здорове харчування. Це низькокалорійний, корисний, незвичний супчик, інгредієнти якого є багатим джерелом вітамінів і мінеральних елементів. Незвичність супу полягає в тому, що його основа - овощефруктовий сік і пюре з авокадо. Теплова обробка не потрібна. Цей суп готується із сирих продуктів. Дельфійський швидкий суп дуже просто і швидко готувати, маючи під рукою соковижималку і блендер.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
5 шт.
Celery Stalk
4 шт.
Beetroot
0,25 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 шт.
Avocado 500g
3 шт.
Carmencita Curry 40g
2 ч. л.
Garlic
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Cilantro 70g
за смаком
Pickled Cucumbers
0,5 шт.
Preparation steps
01
За допомогою соковижималки вичавити сік з яблук, буряка, моркви і селери.
02
Перелити суміш соків в чашу блендера, додати 2 авокадо, перець, карі, часник і сіль, подрібнити до стану пюре.
03
Нарізати шматочками авокадо, помідори і огірок, розкласти в тарілки, залити супом із блендера. Посипати зверху кінзою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores