
Морозиво у фритюрі
Морозиво - це улюблений десерт багатьох. І не тільки влітку, але і в будь яку іншу пору року. Так, безсумнівно, морозиво - це дуже смачно і свіжо. Але іноді навіть найсмачніші страви трохи приїдаються. У такому випадку ми вам пропонуємо цікавий рецепт, як "удосконалити" цей відомий усім десерт. Спробуйте приготувати морозиво за нашим рецептом. Досить вмочити морозиво в кукурудзяні пластівці і обсмажити у фритюрі - і новий незвичайний десерт готовий. Спробуйте зробити його для своїх домашніх або ж навіть подати на святковий стіл. Ми впевнені, ніхто не залишиться байдужим до такого вишуканого десерту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Limo Velvet Vanilla Ice Cream 75g
170 г.
Sante Corn Flakes 250g
60 г.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
500 мл.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1/2 шт.
Preparation steps
01
Підготувати 2 миски. В одній мисці збити яйце, в другій - подрібнити кукурудзяні пластівці.
02
М'яке морозиво скачати в кульку, обваляти у збитому яйці і подрібнених кукурудзяних пластівцях, потім знову вмочити в яйці і пластівцях. Одержаний напівфабрикат заморозити (1 годину).
03
Підготовлену кульку морозива обсмажити в сильно розігрітому фритюрі до утворення золотистої скоринки 1-2 хвилини.
04
Подавати з шоколадом або топінгами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores