Вишневий кекс на сметані - Image

Вишневий кекс на сметані

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Про вишню ви чули багато хороших відгуків - ця ягода знижує підвищений артеріальний тиск, підвищує стійкість організму до радіації, знижує частоту і зменшує силу серцевих нападів. Плід вишні подарує організму калій, магній, мідь, залізо та інші необхідні мінеральні речовини. Тому пора застосувати знання на практиці. Пропонуємо вам приготувати вишневий кекс на сметані, який може стати вашим улюбленим десертом. Тісто кексу ніжне і приємне завдяки сметані, а коньяк додасть смаку пікантності. Ви також можете додати за смаком ваніль, аби внести апетитний аромат. Насолоджуйтесь!

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

350 г

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

4 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

300 г

KhMZ Sour Cream 20%

200 г

Homemade Butter

200 г

Cherry Packing 500g

600 г

Lemon

30 г

Dobryk Baking Powder

10 г

Frapin Cognac 40% 0.7l

2 ст. л.

Preparation steps

01

Вишню вимити, перебрати, видалити кісточки. Посипати вишню 3 столовими ложками цукру і збризнути коньяком. Прибрати в холодильник мінімум на 30 хвилин.

02

Збити яйця з рештою цукру до білого кольору. Додати розм'якшене вершкове масло і знову збити.

03

Додати сметану, цедру чверті лимона і добре перемішати.

04

Високу і довгу форму для кексу змастити вершковим маслом або викласти в неї папір для запікання. Помістити у форму тісто. Зверху помістити вишню без соку.

05

Випікати кекс з вишнею в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці близько 50-60 хвилин. Перевіряти готовність дерев'яною зубочисткою, вона повинна виходити з кексу сухою, без налиплих крихт тіста.

06

Готовий кекс охолодити у формі. Подавати теплим або остиглим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min