Морквяний суп із карі - Image

Морквяний суп із карі

Number of servings: 10Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

За користь супів і бульйонів говорити не доводиться, особливо для зростаючого організму. Але будь-яка мама чи бабуся вам скаже, яких зусиль їй коштує нагодувати дитину дошкільного віку супчиком. Рекомендуємо спробувати наш новий морквяний суп з каррі . Пюре з цибулі та моркви додасть нашому супчику незрівнянний золотистий колір і масу позитивних емоцій. А каррі і тертий імбир незвичайний смак і божественний запах. Зелень кінзи подарує тонкий пряний аромат і весняний настрій. У народній медицині імбир відомий як засіб, що зміцнює імунітет, а кінза, як засіб, що підвищує апетит. Судіть самі про користь нашого супчику, як для дорослих, так і для дітей.

Ingredients for the recipe

Food Studio Chicken Broth 500ml
229.00

Food Studio Chicken Broth 500ml

500 ml

Ingredients

Carrots

1,5 кг.

Food Studio Chicken Broth 500ml

800 мл.

Akvulya Still Water 2l

1,5 л.

Onion

450 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

2 ст. л.

Salad Sunflower Oil 500ml

2 ст. л.

Cilantro 70g

за смаком

Carmencita Curry 40g

за смаком

Ginger

за смаком

Preparation steps

01

Крупно нарізати цибулю і моркву. Смажити цибулю до золотистого кольору. Змішати моркву і цибулю в блендері, перетворити на пюре.

02

Викласти суміш у каструлю, додати карі і тертий імбир. Пасерувати, помішуючи, 2 хвилини.

03

Влити курячий бульйон і 500 мл. води, варити 40 хвилин.

04

Знявши з вогню, додати вершки і 1 л. води, перемішати і поставити в холодильник. Прикрасити кінзою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min