
Яєчні котлетки
Так, Ви не помилилися: запропоновані котлетки готують зі зварених круто яєць, натертих на крупну тертку. Смачно, просто в приготуванні і бюджетно! Відпочиньте від м'ясних котлет. Поєднання варених яєць із зеленню дуже гармонійне і використовується в багатьох стравах, наприклад, в начинці для пиріжків. Порада: котлетки за цим рецептом зручніше ліпити, змочивши руки водою. За бажанням в яєчний "фарш" можна додати консервований горошок. Поекспериментуйте зі спеціями. Подавати страву можна зі сметаною, прикрасивши зеленню. Ці котлетки хороші як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6 шт.
Green Onions
1 пучок
Terra Brand M Semolina 800g
2 ст. л.
7 Flour 1kg
1 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
1 ст. л.
Dill 70g
1 пучок
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Яйця відварити в круту. Далі потерти на крупній тертці.
02
Перекласти натерті яйця в глибоку миску. Зелень дрібно посыкти і перекласти до яєць.
03
Додати в миску борошно і манку. Посолити, поперчити. Додати сметану. Гарненько перемішати.
04
З маси сформувати котлетки.
05
Розігріти сковорідку з соняшниковою олією, викласти в неї котлетки і обсмажувати їх з двох боків до золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)