
Яєчня-бовтанка в листковому тісті
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
1 лист
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
7 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Parsley 70g
60 г.
Homemade Butter
1 ст. л.
Smoked Chicken Sausage
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 190°C. Викласти тісто на стіл і розкачати його до тоненького листа.
02
За допомогою ножа зробити надрізи з боків, залишивши місце по серединці, щоб потім можна було сплести "косичку".
03
Для приготування начинки розігріти сковорідку і викласти на неї вершкове масло, щоб воно повністю розтануло. Гриби нарізати пластинками і обсмажити на сковороді з маслом.
04
Збити 6 яєць. У мисочку з яйцями натерти сир і ретельно перемішати.
05
Тепер сирно-яєчну суміш вилити в сковороду з грибами. Додати дрібно порізану ковбасу. Вимити, обсушити і дрібно нарізати зелень. Додати зелень в сковороду, посолити і поперчити, ретельно перемішати.
06
Коли яєчня буде готова - остудити її, а потім викласти в середину на тісто.
07
Потім сплести з краєчків тіста "косичку", щоб закрити начинку. Збити 1 яйце і змастити ним "косичку". Поставити в духовку і запікати до золотистої скоринки, близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)