
Ванільне печиво з вершковою начинкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
325 г.
7 Flour 1kg
400 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
3 ч. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
1/2 ч. л.
Aro Powdered Sugar 250g
1 ст.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
1 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 ст.
Preparation steps
01
Покласти в миску вершкове масло, цукор, ванільний цукор, щіпку солі і білок. Збити міксером. Краще відразу насадкою для замішування тіста.
02
Поступово додати все борошно (350 г.) і сформувати кулю. Міситься тісто дуже легко, воно дуже еластичне і м'яке. Загорнути його в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.
03
Приготувати начинку. У невеликій каструльці перемішати до однорідності муку (3 ст. л.) з молоком. Довести до кипіння і готувати, помішуючи, 2 хвилини, щоб суміш загусла. Остудити до кімнатної температури. Окремо перемішати масло вершкове розм'якшене (125 г.), цукрову пудру, ванільний екстракт, сіль 1/4 ч. л., додати молочну суміш і добре все збити.
04
Розігріти духовку до 200°С. Тісто розкачати в тонкий пласт і вирізати формочкою печиво. Викласти на деко, застелене папером для випічки і запікати хвилин 10-15.
05
Готове печиво остудити і змастити начинкою. Має вийти близько 30 штук. Охолодити. Приємного апетиту!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)