
Сирний пудинг зі шпинатом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
500 г.
KhMZ Sour Cream 20%
200 мл.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Terra Brand M Semolina 800g
2 ст. л.
Spinach Bunch100g
250 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Grana Padano 32% cheese
25 г.
Bread Crumbs
за смаком
Homemade Butter
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
У миску розтерти сир через сито, додати до нього попередньо розтоплене вершкове масло, жовтки і сіль, всипати манну крупу, ретельно вибити дерев'яною лопаткою до однорідної маси.
02
Перебрати шпинат, видалити всі старі листя і стебла, промити 2-3 рази у свіжій воді, підсушити на паперовому рушнику. Подрібнити і додати до сирної маси.
03
Змішати сирну масу з попередньо збитими до стану піни білками. Сковороду змастити маслом, присипати панірувальними сухарями, викласти сирну масу в сковороду, змастити зверху сметаною, присипати тертим сиром, скропити олією, поставити в духовку на 25-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)