
Тайський кокосовий суп із карі
Пропонуємо сьогодні відчути себе десь на маловідомому острові в Індійському Океані. Уявіть, як ви ніжитеся на білому піску, милуєтеся блакитним океаном і п'єте кокосове молоко, закушуючи фініком. Ех, всім хотілося б зробити собі такий відпочинок, але не у всіх є можливості. Тоді пропонуємо вам сьогодні влаштувати хоча б частку цієї райдужної картинки у себе на кухні і приготувати ексклюзивний тайський кокосовий суп з каррі. Тут присутні всі заморські продукти. У цьому супі є і фініки, і кокоси, і не тільки. Суп готується до вашого подиву неймовірно швидко і легко. Всього за тридцять хвилин ви будете мати приголомшливу насичену страву загадкової тайської країни, загубленої в Тихому Океані .
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shiitake Mushrooms 200g
5 шт.
Lime
1,5 шт.
Coconut, pc
3 шт.
Cosmia Bio Solid Shampoo with Lavender and Ginger Extracts 85g
1,5 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 мл.
Casa Rinaldi Lime Juice 200ml
2 ст. л.
Ronik Dates 1kg
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Chong Soy Sauce 1l
1 ст. л.
Garlic
2 шт.
Carmencita Curry 40g
1 ч. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
3 шт.
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Preparation steps
01
Замаринувати гриби в соку половини 1 лайма і солі.
02
Подрібнити м'якоть кокоса в блендері, змішати з молоком кокоса.
03
Додати до кокосу імбир, сік лайма, олію, фініки, посолити, додати соєвий соус, часник, карі і чилі.
04
Всі інгредієнти змішати в блендері. Дістати гриби з маринаду, додати в загальну суміш, додати нарізаний лук.
05
Поставити на вогонь суп, нагріти, не доводити до кипіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores