
Сірий хліб з курагою і вівсяними пластівцями
Ingredients for the recipe
Ingredients
Novus Wholegrain Wheat Flour 1kg
300 г.
Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g
10 г.
Akvulya Still Water 2l
350 мл.
Uzbek Dried Apricots
250 г.
Oat Flakes
80 г.
Salt Egypt
10 г.
Preparation steps
01
У мисці змішати обидва види борошна, потім втерти дріжджі в борошно до утворення дрібної крихти.
02
Після чого додати воду і сіль, добре перемішати, поки тісто не стане збиратися в ком.
03
Викласти тісто на широкий стіл і добре вимісити.
04
В кінці додати крупно нарізану курагу і перемішати, щоб вона рівномірно розподілилися по тісту.
05
Укласти тісто в миску і залишити під рушником на 1 годину.
06
Тісто, що підійшло, розділити на 2 частини, сформувати кулі і залишити підходити під рушником ще на 10 хвилин.
07
Після чого з кожної кулі сформувати батон, і обваляти його в вівсяних пластівцях так, щоб вони налипнули товстим шаром.
08
Викласти батони на рушник, посипаний борошном.
09
Акуратно ножем зробити кілька діагональних розрізів глибиною не менше 5 мм. Залишити батони на 1 годину або поки батони не збільшаться в 2 рази.
10
У цей час розігріти духовку до 250°С. Батони викласти на деко і поставити в духовку. Слідом зменшити температуру до 220°С. Випікати батони близько 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)