
Салат "Мандаринова долька"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
300 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
150 г.
Carrots
3 шт.
Onion
1 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Garlic
2 зубчика
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Homemade Butter
за смаком
Preparation steps
01
Курку відварити до готовності і порізати на невеликі шматочки.
02
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на сковороді на вершковому маслі протягом 3 хвилин.
03
Моркву відварити до готовності. Натерти на крупній тертці.
04
Гриби порізати і додати до цибулі, готувати разом ще 3-4 хвилини.
05
Яйця відварити вкруту. Почистити і відокремити білки від жовтків. Натерти окремо на крупній тертці.
06
Викласти салат шарами у формі дольки: половина моркви, майонез, курка, майонез, гриби з цибулею, сир, жовток. Верх і боки салату змастити майонезом. За допомогою моркви зробити візерунок м'якоті мандарина, а з білка - прожилки мандарина. Солити і перчити всі шари.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)