
Салат "Нісуаз"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Warsaw Salad
1 качан
Pink Tomato in Packing
4 шт.
Rizzoli Salted Anchovy Fillet in Oil 380g
8 шт.
Tuna in Oil 160g
150 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Onion
1 шт.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
1 шт.
Chudova Marka Green Bean Salad 300g
200 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
50 мл.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
8 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
9 ст. л.
Garlic
2 зубчики
Basil in Pot
8 листочків
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
1,5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Змішати для заправки 7 ст. л. оливкової олії, 1 роздавлений зубчик часнику, базилік, винний оцет, сіль і перець.
02
Стручкову квасолю варити 5 хвилин, відкинути на друшляк і облити холодною водою.
03
Розігріти 2 ст. л. оливкової олії, додати 1 роздавлений зубчик часнику і квасолю. Готувати 2 хвилини. Остудити, полити лимонним соком.
04
Салат розібрати на листя, порвати їх в миску. Помідори і цибулю порізати, зварити яйця. Перець очистити, нарізати скибочками. Варені яйця очистити і порізати на четвертинки.
05
Салат викладати кілька разів шарами: салат, цибулю, помідори, квасолю і перець.Залити заправкою. Зверху викласти тунець, яйця, маслини і анчоуси.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)