
Омлет по-віденськи
Ніхто не буде сперечатися, що яйця універсальний і дуже корисний продукт. Яйця додають в дуже велику кількість страв, які без цього інгредієнта будуть неповними, а то і зовсім несмачними. Яйця багаті на вітаміни, без яких наш організм не може обійтися. Наприклад вони сприяють зміцненню кісткової тканини, саме через присутність у своєму складі вітаміну D, який допомагає в засвоєнні кальцію, який в свою чергу дуже необхідний організму для формування міцного і здорового скелета. Також яйця корисні для м'язів, тому що містять білок, який бере участь у побудові м'язової тканини, він є навіть більш ефективним, ніж білок молочних продуктів або яловичини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eurogroup Chicken Eggs 10pc
7 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 стакан
7 Flour 1kg
3 ст. л.
Homemade Butter
2 ст. л.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Помідори викласти на деко і запекти, потім протерти через сито або, очистивши від шкірки, довести до стану пюре.
02
В томатне пюре додати сирі яйця, борошно, молоко, поперчити і посолити, перемішати все до однорідності.
03
Вилити суміш на сковорідку з розтопленим вершковим маслом і готувати омлет з двох сторін. Перед подачею скласти омлет навпіл і посипати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)