
Медальйони зі свинини з горіхово-сирною скоринкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
400 г.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
50 г.
Walnut
30 г.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
KhMZ Sour Cream 20%
15 г.
Preparation steps
01
М'ясо нарізати поперек волокон на медальйони - круглі шматочки товщиною 1-1,5 см.
02
Кожний медальйон трохи відбити, після чого обсмажити на гарячій змазаній олією сковорідці з кожного боку по 2 хвилини. При перевертанні посолити та поперчити. Обсмажені шматочки перекласти в закритий посуд, щоб вони залишалися гарячими.
03
Для горіхово-сирної скоринки сир натерти на дрібній тертушці, змішати з подрібненими волоськими горіхами. За бажанням в отриману масу можна додати трохи сметани.
04
Покласти на медальйони горіхово-сирну масу товщиною приблизно 1 см. та злегка притиснути її пальцями.
05
Підготовані таким чином медальйони перекласти в змащений олією жаростійкий посуд та поставити в гарячу (180-200°C) духовку. Запікати до тих пір, поки твердий сир не розплавиться (приблизно 10 хвилин). Готові медальйони краще подавати гарячими з картопляним пюре або відвареними овочами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)