
Крем із шоколаду і вершків
Представляємо вашій увазі прекрасний рецепт приготування не менш приголомшливого крему з шоколаду і вершків. Такий шоколадний вершковий крем можна використовувати в якості перемазки коржів торту, тістечок, для наповнення трубочок. Його також можна успішно використовувати в якості самостійного десерту, додавши до нього горішки або ягоди. Як ви встигли помітити, в даному рецепті присутнього цукру дуже мало, тому крем виходить зі смаком насиченого шоколаду. Але в принципі, якщо ви великі ласуни, то цукру можна додати і трохи більше. Приготуйте такий крем про запас, і кожен день у вас буде новий десерт.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
450 мл.
Biscuit Chocolate Оld Collection Bitter With Crushed Nuts Chocolate 69% 100g
100 г.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
3 шт.
Preparation steps
01
У каструлі нагріти вершки з цукром на водяній бані, змішувати до розчинення цукру. Додати шоколад, змішувати до повного розчинення. Зняти з вогню.
02
Збити яєчні жовтки, влити їх в шоколадну масу. Перемішати.
03
Розігріти духовку до 170°С, викласти масу у форму для випікання, заповнюючи не до країв. Поставити форму на деко, налити воду в деко, поставити в духовку на 20 хвилин. Готовий крем охолодити протягом 2 годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)