
Варення із апельсинових кірочок
Це варення порадує вас своїм ексклюзивним і незвичайним смаком. Неоціненним плюсом цього варення є те, що ви приготуєте повноцінне і до того ж вельми корисне варення з того, що у багатьох викидається. Адже не всі здогадаються варити варення з кірочок апельсина, а даремно. Адже не всі знають, що вітамін С, що міститься в м'якоті апельсина, присутній і в кірочках. Але так як їсти кірочки апельсина в чистому вигляді не зовсім прийнято, та й скажемо прямо несмачно, то їх просто викидають, а разом з ними у відро для сміття йдуть і вітаміни. Але наш рецепт стане впору економним господиням, які із відходів зможуть приготувати висококласне, смачне, а найголовніше корисне варення.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oranges 1kg
4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г.
Akvulya Still Water 2l
400 г.
Preparation steps
01
Зняти з апельсинів шкірку, нарізати на смужки шириною 1 см.
02
Залити водою на 2 години, злити і знову залити на 2 години. Повторювати процедуру протягом доби.
03
Потім скрутити кожну шкірку в спіральку і нанизати зубочисткою. Залити водою і кип'ятити 15 хвилин.
04
Змішати воду і цукор, довести до кипіння. У киплячий сироп опустити шкірки. Варити сироп 1,5 години.
05
Зняти шкірки зі зубочисток, скласти в банку і залити сиропом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)