Галушки - Image

Галушки

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Галушки - дуже популярна страва українського походження, яка має своїх прихильників і на Україні, і за її межами. Історія цієї страви налічує декілька століть. В кожній місцевості України свої секрети приготування галушок. Але найбіш популярні - полтавські галушки. Ми пропонуємо вам свій рецепт страви. Добавляємо в тісто кисломолочний сир, яйця, крахмаль і сметану. Пухкі сніжно-білого кольору галушки поливаємо сметаною, розтопленим вершковим маслом, додаємо варення і... Смачного! Подаємо і як десерт, і, як окрему страву. Галушки, приготовлені за нашим рецептом, знайдуть своїх прихильників і серед дорослих, і серед малечі.

Ingredients for the recipe

Cottage Cheese 9%
87.90

Cottage Cheese 9%

per 1 kg

Ingredients

Cottage Cheese 9%

600 г.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Top Grade Wheat Flour

60 г.

Dr. Oetker Potato Starch 75g

20 г.

KhMZ Sour Cream 20%

40 г.

Salt Egypt

за смаком

Homemade Butter

за смаком

Preparation steps

01

Змішати в мисці сир, сметану, борошно, яйця і крохмаль. Ретельно замісити, скачати кульки.

02

Налити в каструлю воду, довести до кипіння, додати кульки, варити поки вони не спливуть.

03

При подачі, полити зверху на готові галушки розтоплене вершкове масло і сметану, додати варення.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min