
Курячі шашлички у мікрохвильовій печі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
4 шт.
Kaiseki Soy Sauce 1l
60 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
15 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
30 г.
Iberica Garlic Cloves 100g
2 шт.
Ayfer Kaur Curry Powder 50g
3 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно курячі грудки помити та нарізати кубиками середнього розміру або смужками близько 3 см. Змішати усі інгредієнти для маринаду, додавши часник, пропущений через прес. Нарізане куряче філе покласти в маринад, притиснувши зверху тарілкою та поставити не менше ніж на 2 години в холодильник.
02
Дерев'яні палички-шампури заздалегідь покласти у воду на 15 хвилин. Насадити промариновані кубики на шампури, а якщо м'ясо нарізане смужками, то намагатися одягнути всю смужку у вигляді хвилі.
03
Покласти шашлички із курки на тарілку для мікрохвильової печі та готувати на максимальній потужності протягом приблизно 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)