
Яловичина з артишоком, горошком та лимоном
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Beef Cutlet Meat
400 г.
Carrots
140 г.
Artichoke 1pc
120 г.
Onion
100 г.
Veres Green Peas 420g
100 г.
Lemon
100 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
25 г.
Salt Egypt
3 г.
Spice Black Pepper Ground
2 г.
Preparation steps
01
Нарзати цибулю та моркву. М'ясо нарізати не дуже великими шматками. На середньому вогні добре розігріти кастрюлю та влити оливкову олію.
02
Обсмажувати нарізану цибулю 1-2 хвилини. Вона повинна стати м'якою. Додати в кастрюлю нарізане м'ясо. Обсмажувати, помішуючи, 3-4 хвилини до золотистого кольору. Далі додати моркву. Перемішати всі інгредієнти. Влити вино та накрити кастрюлю кришкою. Тушкувати на середньому вогні 15 хвилин.
03
Додати в кастрюлю артишоки та часточки лимону та залишити варитися ще на 5 хвилин. (Лимон додавати за смаком). Далі додати горошок та тушкувати ще 2-3 хвилини. Викласти тушковане м'ясо з овочами на тарілку для подачі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)