
Салат із селерою і фруктами
Прекрасний дієтичний салат з розряду таких, який «можна їсти скільки завгодно». Ще одним плюсом в даному випадку є те, що він підійде для вживання під час посту. Якщо хочете додати ситості салату, а також збагатити білками, то хорошим варіантом буде додати нарізане скибочками відварене або приготоване на грилі куряче філе (тоді з інгредієнтів краще прибрати ківі, оскільки поєднання не всім може бути за смаком). А якщо хочете додати і корисні жири, то використовуйте авокадо (не забудьте збризнути її лимонним соком після нарізування) або обсмажений до золотистого кольору кунжут. До речі, кунжут додасть салату більш багатий смак і пікантність.
Ingredients
Капуста пекінська
200 г.
Салат
200 г.
Ківі
200 г.
Яблука
200 г.
Селера
200 г.
Лимон
30 г.
Сіль
за смаком
Оливкова олія
20 мл.
Preparation steps
01
Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.
02
Яблука помити і нарізати кубиками або скибочками. Ківі очистити і нарізати скибочками або часточками.
03
Селеру помити і нарізати шматочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. З лимона вичавити сік і змішати його з оливковою олією.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores