Оладки з гарбуза з медом - Image

Оладки з гарбуза з медом

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Оладки популярні, напевно, у всіх країнах світу. І це не просто так, адже таку нескладну страву як оладки може приготувати майже кожен, навіть той, хто на перший погляд не дуже дружить з тістом. Хорошою основою для оладок є гарбуз. Адже далеко не всі люди люблять гарбуз у чистому вигляді, а от у оладках він просто прекрасний. Тому якщо у вас, наприклад, залишився гарбуз після Хелловіна, то ось вам прекрасний рецепт, щоб його використати. При подачі полийте гарбузові оладки медом (будь-яким на ваш смак, найкраще підійде квітковий), він чудово поєднується з гарбузом. За бажанням можете подати оладки зі сметаною і / або пудрою.

Ingredients

Гарбуз

1 кг.

Борошно пшеничне

200 г.

Сіль

за смаком

Цукор

80 г.

Мед

60 г.

Олія рослинна

15 мл.

Preparation steps

01

Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і натерти на дрібній тертці. Додати до гарбуза сіль, цукор, просіяти борошно. Добре все перемішати до однорідного стану.

02

Олію розігріти на сковороді. Викладати оладки ложкою на сковороду і смажити по 2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Перед подачею полити оладки медом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Оладки з гарбуза з медом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua