Перці, фаршировані фруктами - Image

Перці, фаршировані фруктами

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Для істинного гурмана немає нічого приємнішого, ніж покуштувати черговий кулінарний шедевр. Вашій увазі перці, фаршировані фруктами. На перший погляд страва може здатися дещо дивною, а комбінація солодкого болгарського перцю і стиглих фруктів в м'ятному сиропі – не поєднуваною. Але спробувати його все-таки варто, адже смак фаршированих перців вельми оригінальний і пікантний. Мало хто знає, що за вмістом вітаміну С солодкі перці випереджають навіть цитрусові. А речовина капсаїцин, що входить до їх складу, пригнічує апетит і спалює зайві калорії. Щоб зробити закуску більш яскравою і ефектною, використовуйте червоний, жовтий і зелений сорти перців. Запікати можна як у духовці, так і в мультиварці.

Ingredients

Виноград

200 г

Яблуко

100 г

Слива

300 г

М’ята

100 г

Цукор

100 г

Перець солодкий

500 г

Груша

200 г

Preparation steps

01

Яблука та груші вимити, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. Сливи вимити, видалити кісточки. Нарізати фрукти великими часточками. Виноград вимити. Змішати фрукти.

02

Перці вимити, обережно зрізати верхівку і видалити серцевину.Розподілити фруктову суміш по перцям.

03

М'яту вимити, обсушити й подрібнити. Зварити цукровий сироп, додати м'яту, перемішати і зняти з вогню.

04

Перці покласти у форму для запікання, полити м'ятним сиропом. Запікати 20 хв. при температурі 200°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min

Перці, фаршировані фруктами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua