
Масала чай
Масала – це відомий на весь світ індійський пряний напій на основі молока і різних спецій. Його традиційно готують до звичайної сімейної трапези, а також підносять до особливої нагоди – приходу гостей. Крім того, що масала досить цікава, так би мовити пікантна і багатогранна на смак, вона ще й корисна, особливо для тих, хто стежить за своєю вагою. Всім відомо, що спеції значно прискорюють обмінні процеси в організмі. Тому для людей, які дотримуються дієти і буквально рахують з'їдені калорії, масала стане чудовою знахідкою, розуміється, якщо використовувати в приготуванні знежирене молоко, а цукор замінити корисним і натуральним підсолоджувачем – медом. Приємного чаювання.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lipton Forest Fruits Black Tea 1.5g*20pcs
2 ст. л.
Eco Cardamom 6g
2 шт.
Mriya Black Pepper Peas 20g
2 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
240 мл
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Auchan Clove 10g
2 шт
Akvulya Still Water 2l
480 мл
Preparation steps
01
Насипати в невелику каструлю індійський чорний чай, цукор і спеції.
02
Залити водою, поставити на вогонь і довести до кипіння.
03
Додати молоко, варити ще 5 хвилин.
04
Процідити через дрібне сито.
05
Подавати чай гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)