
Десерт із полуниці з вершково-йогуртовим кремом і бісквітом
У тебе в холодильнику виявилася заморожена полуниця і ти не знаєш, що з неї приготувати? Ось чудовий і легкий варіант полуничного десерту, який прикрасить різнобарвністю твої сірі будні. Використання бісквіту з соковитою, червоною ягодою – полуницею є просто неперевершеним з точки зору смаку. Це поєднання здивує вас своєю витонченою красою та водночас корисністю. Дивовижне використання легкого йогурту з ніжною сметаною, надасть повітряної легкості десерту. А доповнення білосніжних вершків та солодкого ванільного цукру взагалі завершать кулінарний шедевр. Не слід забувати і про поживність та насиченість вітамінами та мінералами даної страви, що звичайно ж виводить даний десерт на перші місця турнірних таблиць серед любителів солоденького.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Strawberries
400г
Auchan Vanilla Sugar 8g
60г
Fanni Yogurt 2.2% 750g
150г
KhMZ Sour Cream 20%
150г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200г
Graham's Fine White Port 19% 0.75l
2 ст.л.
Biscuit
60г
Preparation steps
01
Полуницю вимити, обсушити, видалити плодоніжки і розрізати на 2 або 4 частини. Засипати полуницю 25 г. ванільного цукру, дати постояти 10 хвилин.
02
Йогурт змішати зі сметаною, хересом і 20 г. ванільного цукру. Вершки збити в круту піну з рештою ванільного цукру і підмішати до йогуртового крему.
03
Бісквіт поламати на маленькі шматочки. Половину ягід розтерти і змішати з шматочками полуниці, що залишились.
04
2/3 бісквітної крихти розкласти по келихах, зверху викласти 2 ст.л. крему. Потім розкласти по келихах 2/3 ягідної суміші, зверху викласти крем, що залишився, посипати бісквітом і викласти ягоди. Дати постояти в холодильнику 20-30 хвилин, прикрасити листочком м’яти і подати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores