Салат буряковий  - Image

Салат буряковий

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

До вашої уваги оригінальний буряковий салат із заправкою з сметани з хроном, м'ятою і корицею. Напевно, про таку заправку чули не багато хто, та й далеко не до всіх салатів вона підійде. А салат припаде до смаку всім: чоловікам - оскільки володіє пікантним і в міру гострим смаком, а жіночу половину привабить своєї низькою калорійністю. Салат підходить до м'ясних і рибних страв, а також до страв з птиці (особливо до обсмажених або запечених страв, але менш підійде до відварних або тушкованих). За смаком з інгредієнтів в салат можна додати подрібнений часник (але зовсім небагато, щоб він не перебив смак заправки), будь-яку свіжу зелень, нарізаний розм'якшений чорнослив або свіжі сливи, горіхи (особливо волоські). За бажанням у заправку можна додати трохи гірчиці.

Ingredients for the recipe

Beetroot
8.90 - 15.00

Beetroot

per 1 kg

Ingredients

Beetroot

500 г.

KhMZ Sour Cream 20%

100 г.

Novus White Horseradish 200g

50 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

5 г.

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

10 мл.

Eco Ground Cinnamon

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Mint 50g

20 г.

Preparation steps

01

Буряк помити, відварити, охолодити і очистити. Нарізати буряк кубиками й збризнути оцтом.

02

Хрін очистити і натерти на дрібній тертці. М'яту помити і подрібнити. Змішати хрін зі сметаною, додати цукор, корицю, сіль, м'яту.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min