
Пісний яблучний пиріг
У період посту багатьом досить важко відмовитися від солоденького. Необхідність у виключенні з рецептури пісних страв таких інгредієнтів як молоко, кефір, яйця, дещо звужує звичну різноманітність рецептів десертів і випічки для таких випадків. Однак не поспішайте засмучуватися: Вашій увазі випічка, яка нікого не залишить байдужим – яблучний пиріг. Йому можна дати заслужене ім'я – «відпочинок господині», а все завдяки оригінальному способу приготування: запропонований пиріг насипний. Рідкого тіста як такого немає, необхідно всього на всього з'єднати сухі продукти і чергувати шари з яблучками. У підсумку Вас очікує неповторна комбінація злегка вологої начинки і ніжного розсипчастого краю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г
Dobryk Baking Powder
5 г
Eco Ground Cinnamon
5 г
Dr. Oetker Potato Starch 75g
10 г
Terra Brand M Semolina 800g
200 г
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 кг
Preparation steps
01
Змішати борошно, цукор, корицю, манну крупу і крохмаль. Яблука помити, очистити від шкірки, натерти на крупній тертці. Форму застелити пергаментним папером.
02
На папір викласти шар сухої суміші, а на неї натерті яблука. Шари повинні бути не дуже товстими, 2-3 мм. Так чергувати шар за шаром, поки не закінчаться інгредієнти. Зверху повинен бути сухий шар.
03
Духовку розігріти до 180 градусів. Поставити в духовку форму з пирогом і випікати близько 40-45 хвилин. Щоб пиріг не розсипався, розрізати його слід після того, як він повністю охолоне.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores