
Яблука фаршировані
Наливні яблучка, мабуть, найкраще, що може подарувати нам рання золота осінь. Фрукт воістину унікальний: він смачний і соковитий, кислий і солодкий, корисний і просто улюблений. Зараз, напевно, важко уявити собі куточок на нашій планеті, де б не пробували цей популярний азіатський плід – яблучна «епідемія» переможно крокує по Землі. Вашій увазі черговий рецепт на яблучну тему. Фаршировані яблучка в запеченому вигляді, на щастя, не втрачають свої цінні вітаміни і мікроелементи. Готувати їх легко і захоплююче, а головне – їх не потрібно чистити від шкірки і нарізати. Ефектний вигляд наших фруктових «горщиків» підкріплено щедрою божественною начинкою із сухофруктів, горішків і пряної кориці.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
150 г.
Uzbek Dried Apricots
20 г.
Raisins
20 г.
Almond
20 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
10 г.
Eco Ground Cinnamon
3 г.
Preparation steps
01
Яблука помити, видалити серцевину. Трохи м'якоті видалити чайною ложкою. Курагу промити й нарізати шматочками. Горіхи крупно нарізати.
02
Нафарширувати яблука сухофруктами, посипати цукром і корицею. Духовку розігріти до 180°C. Поставити яблука в духовку і запікати 20-30 хвилин, в залежності від твердості яблук.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores