
Запіканка зі сливами
Думаємо, кожна господиня бажає, щоб страви, якими вона годує своїх рідних, містили в собі якомога більшу кількість корисних речовин. Це цілком нормальне бажання. Тому ми пропонуємо вам смачний і корисний десерт - запіканка зі сливами. Цей фрукт - джерело вітаміну Р, що, власне, корисно для тих, у кого проблеми з тиском. Не дивлячись на корисні властивості, слива також дуже смачна. До того ж, запікаючи її в духовці, вона не втрачає своїх корисних властивостей, вони всі зберігаються. А це великий плюс для цієї страви. Чудовий смачний і корисний десерт у вас на столі порадує всіх, хто його спробує.
Ingredients
Сливи
500 г.
Яйця
4 шт.
Молоко
360 мл.
Цукор
60 г.
Ванілін
5 г.
Борошно
60 г.
Цукрова пудра
20 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 160°C градусів.
02
Помити сливи, видалити кісточки, порізати шматочками і викласти у форму для випічки.
03
Збити яйця і молоко.
04
Додати цукор, борошно і ванілін.
05
Продовжити збивати вінчиком до однорідної маси.
06
Залити сливи отриманою масою і випікати протягом 60-80 хвилин, до того часу, поки запіканка не підрум'яниться до золотистого кольору.
07
Готову запіканку посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores