
Банановий пиріг з вершковим маслом
Банановий пиріг з вершковим маслом так і манить до себе своїм ніжним, теплим ароматом. Вишуканий, як пелюстки троянди, загадковий, немов загублені острова, і ніжний, ніби теплий океанський бриз. Якби у пирога були очі, то він би приваблював вас до себе своїм млосним поглядом. Ці всі епітети не просто так підбиралися для бананового пирога, адже він дійсно дуже смачний. Будьте впевнені, цей десерт легко подружиться з чаєм, кавою чи какао і знайде спільну мову з вашим шлунком. І нехай весь світ зачекає, поки ви насолоджуєтеся цим чудовим пирогом, поки ви поринули у світ мрій і фантазій, в світ задоволення та ніжності!
Ingredients for the recipe
Ingredients
SantaVita Dried Bananas 100g
3 шт.
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Homemade Butter
40 г.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Preparation steps
01
Банани очистити від шкірки і розім'яти до стану пюре. Додати до пюре розм'якшене масло, яйця і цукор. Потім просіяти борошно з розпушувачем, влити молоко і довести тісто до однорідного стану.
02
Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 30-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores