
Заварне тісто
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
95 г.
Salt Egypt
щіпка
Homemade Butter
75 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Akvulya Still Water 2l
215 мл.
Preparation steps
01
У каструлю з товстим дном покласти масло і влити 215 мл. води.
02
Довести до кипіння так, щоб до того моменту, коли вода закипить, масло вже повністю розчинилося.
03
Коли рідина закипить, всипати відразу все борошно (попередньо просіяне) і зняти каструлю з вогню.
04
Діючи як можна швидше, добре перемішати тісто дерев'яною ложкою: скоро воно стане густим і буде відставати від країв каструлі. Тісто посолити.
05
Опустити каструлю на одну третину в миску з холодною водою, щоб охолодити суміш.
06
Збити в окремому посуді яйця.
07
Коли суміш охолоне, влити яйця невеликими порціями, не перестаючи збивати. Якщо яйця великі, вам можуть не знадобитися всі - стежте за консистенцією тіста: у готовому вигляді воно має бути еластичним і гладеньким.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)