
Яблучне печиво із вівсяних пластівців
Пироги з начинкою з яблук готувала, напевно, кожна господиня, а спробуйте приготувати яблучне печиво, причому печиво вівсяне. Треба зауважити, що вівсяне печиво всі люблять за ні на що не схожий, особливий смак, а з яблучним інгредієнтом до цього смаку додадуться нові смакові нотки. Запропоноване печиво без використання борошна та яєць. Основні інгредієнти - вівсяні пластівці і яблучне пюре з додаванням меду, оливкового масла, фундука та родзинок. Смачно і дуже корисно! Інгредієнти корисні всі, як на підбір. Якщо Ви - прихильник здорового харчування, цей рецепт для Вас. Дуже простий рецепт дозволить навіть господаркам, які не мають досвіду у випічці, приготувати це оригінальне печиво.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fruit puree Gerber apple for 4+ months babies 80g
200 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
1 пакетик
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
25 мл.
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Oat Flakes
400 г.
Hazelnut
50 г.
Raisins
50 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 160°С. Горіхи подрібнити.
02
З'єднати пюре, ваніль, корицю, масло і мед. Додати пластівці, горіхи і родзинки.
03
Вимішати суміш руками, всі інгредієнти повинні добре з'єднатися один з одним. Сформувати 12 кульок. Злегка розплющити печиво.
04
Випікати 30 хвилин, охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)