
Яблучний омлет по-грізонськи
У кулінарії існує велика кількість рецептів омлетів. Серед них і найпростіші омлети з молока і яєць, і омлети зі всілякими добавками, і омлети, що представляють собою ніжні десерти. Ви ніколи не готували яблучний омлет? Прийшов час спробувати. Яблучний омлет по-грізонські або апфельтатш - чудова страва. Нею ми зобов'язані швейцарському кантону Граубюнден. Так як французька назва цього кантону - Грізон, отже яблучний омлет по-грізонські. У чому ж його особливість? Як Ви вже зрозуміли: головна родзинка запропонованого омлету - яблука. Може бути, кому-небудь це здасться дивним ... Спробуйте приготувати цей солодкий фруктовий омлет, і Ви будете повертатися до цього рецепту ще багато разів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
250 г.
Salt Egypt
за смаком
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
250 мл.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
4 шт.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
200 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Eco Ground Cinnamon
за смаком
Preparation steps
01
Висипати борошно в миску, додати в борошно збиті жовтки, влити молоко, додати сіль, перемішати до однорідної маси. Залишити на 1 годину.
02
Яблука помити, очистити від серцевини, нарізати тонкими часточками.
03
Додати в тісто збиті білки, всипати нарізані яблука.
04
Смажити окремими порціями на сковороді в киплячій олії. При подачі посипати зверху цукром і корицею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores