
Кільцевий пиріг з подвійною начинкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
500 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6 шт.
Onion
1 шт.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
30 г.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
200 г.
Meteor Blanche Beer 0.33l
150 мл.
Salt Egypt
1 ч. л.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
400 г.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Preparation steps
01
Приготувати швидке тісто для пирога. Маргарин, пиво, борошно і трохи солі замісити у тісто. Муки додати стільки, щоб відлипала від рук.
02
Приготувати начинку для пирога. Філе курки нарізати на дрібні шматочки. Цибулю нарізати також та обсмажити до золотистого кольору. Додати філе і обсмажувати до готовності хвилин 15. Не забути посолити і поперчити за смаком.
03
Готувати наступну начинку для пирога. Нарізати дрібно зелену цибулю. Викласти її в окрему чашу, додати туди посічені варені яйця. Також в цю начинку додати тертий на середній тертці сир. Все перемішати, можна посолити.
04
Деко змастити олією. Розрізати пласти тіста на смужки шириною 4-5 сантиметра, трішки їх розкатати по ширині та по довжині. Викласти начинку. Спочатку першу - з курки та цибулі, а потім другу - з цибулі, яєць та сиру. Заліпити так, щоб отримати ковбаски.
05
Викласти пиріг на змащене деко, першу ковбаску закрутити, до неї приліпити наступну і так зробити з кожною, класти швом донизу. Випікати при температурі 200°С хвилин 30-35.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)