
Телятина в пармезані та розмарині
Ingredients for the recipe
Ingredients
Veal Chop on Bone
4 шт.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
75 г.
Rosemary, pc
1 ст. л.
Spices Black Salt
за смаком
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Homemade Butter
60 г.
Garlic
4 шт.
Preparation steps
01
Видалити з м'яса жир і жили, промити, висушити на паперовому рушнику.
02
У миску висипати сухарі і розмарин, натерти пармезан, перемішати. В окремій мисці збити яйце.
03
Обваляти м'ясо в яйці, після чого обваляти в сухарях.
04
Розігріти сковороду, налити оливкову олію, додати вершкове масло. Висипати на сковороду подрібнений часник, обсмажити до золотистого кольору.
05
Збільшити вогонь до середнього, викласти на сковороду шматки м'яса. Обсмажити з кожної сторони протягом 4-5 хвилин. При подачі викласти м'ясо на теплу тарілку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)