
Суп із тріски з овочами по-норвезьки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Carrots
3 шт.
Fresh Greens Mix 100g
1 пучок
Garlic
3 шт.
Top Grade Wheat Flour
1 ст. л.
Homemade Butter
30 г.
Pink Tomato in Packing
200 г.
Cod
1 кг.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
2 ст. л.
Spice White Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Рибу промити, очистити, нарізати на шматки. Помістити рибу в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти пінку, варити 5 хвилин.
02
Помити цибулю і моркву, очистити, покласти в каструлю з рибою. Додати за смаком сіль. Варити протягом 30 хвилин.
03
Витягнути з каструлі цибулю і моркву, перекласти в чашу блендера, подрібнити в пюре, повернути в каструлю.
04
Розігріти сковороду, обсмажити борошно на вершковому маслі, додати також подрібнений часник. Додати борошняну суміш в суп, довести суп до кипіння.
05
У суп влити вино. Зняти шкірку з помідорів, нарізати кубиками, додати в суп. Додати за смаком сіль і перець, варити 7 хвилин.
06
Додати в суп вершки, зняти каструлю з вогню. Прикрасити подрібненою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)